NOĆ U BEOGRADU: Dečak (16) teško povređen u preskakanju ograde
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Dečak (16) teško povređen u preskakanju ograde

Beograd -
Maloletnik star oko 16 godina, prevezen je u Urgentni centar zbog rane koju je zadobio kada se nabio na šiljak ograde koju je preskakao

BEOGRAD - U nedelju uveče i tokom noći u Beogradu su se dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, jedna osoba je izbodena, a povređen je i jedan maloletnik, kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 34 godine zadobio je sinoć oko 22.00 na Zrenjaninskom putu više ubodnih rana na glavi i vratu. On je zbog teških povreda prevezen u Urgentni centar.

Oko 2.00 sata izjutra maloletnik star oko 16 godina, prevezen je u Urgentni centar zbog rane koju je zadobio kada se nabio na šiljak ograde koju je preskakao. Žena (40) povredila je glavu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Milana Uzelca u Zemunu.

Oko 00.40 u Požeškoj ulici došlo je do udesa u kome je ženska osoba stara oko 28 godina zadobila je više ortopedkih povreda, zbog kojih je prevezena je u Urgentni centar.

Oko 4.00 u Crnotravskoj ulici muškarac star oko 50 godina zadobio je više povreda glave i grudi u saobraćajnoj nesreći. Pola sata kasnije u Ravničkoj ulici, kod Šećeranca, povređen je pešak (33).

On je zbog ortopedskih povreda prevezen u Urgentni centar. Tokom noći Hitna pomoć je obavila 140 intervencija, a naješće su se javljali astmatičari i srčani bolesnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja