EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU: Jaka detonacija kod Toplane, struja stigla u toku noći!
Foto: KURIR

MUP potvrdio

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU: Jaka detonacija kod Toplane, struja stigla u toku noći!

Beograd -
U MUP-u su potvrdili da su ekipe na terenu i da je u toku uviđaj

Jaka eksplozija dogodila se oko 20.30 časova na Novom Beogradu, a prema prvim podacima eksploziju je izazvao kratak spoj na trafostanici. U novobeogradskoj trafostanici "Toplana", u ulici Savski nasip 11, večeras je došlo do eksplozije i pojavio se dim, najverovatnije zbog nekog spoja na električnim instalacijama, o čemu je policija u 20:20 sati primila dojavu.

Ekipe EDB uspele su da posle nešto više od dva sata normalizuju snabdevanje električnom energijom, pa su oko 23 sata svi delovi ponovo dobili struju. Elektrodistribucija Beograd je saopštila da je deo Novog Beograda ostao je bez struje zbog kvara na visokonaponskoj Trafostanici “Toplana” na Novom Beogradu.Ekipe Elektrodistribucije Beograd su na terenu, a normalizacija napajanja električnom energijom se očekuje u toku noći, saopštila je Elektrodistribucija Beograd na svom Internet sajtu.TS “Toplana” je, kako se navodi, u vlasništvu JKP Beogradske elektrane, a zbog tog kvara došlo je do ispada u TS “Sava Centar”.

Ekipe Elektrodistribucije Beograd su na terenu, a normalizacija napajanja električnom energijom se očekuje u toku noći, saopštila je Elektrodistribucija Beograd na svom Internet sajtu. TS "Toplana" je, kako se navodi, u vlasništvu JKP Beogradske elektrane, a zbog tog kvara došlo je do ispada u TS "Sava Centar". Bez električne energije su svi kupci koji se napajaju iz tih trafostanica.

Kako saznajemo, veliki deo Novog Beograda nema uličnu rasvetu zbog ovog incidenta...

Uskoro opširnije...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track