JAVNO NADMETANJE: Grad Beograd prodaje 16 stanova
Foto: Nebojša Mandić

Pozvani građani

JAVNO NADMETANJE: Grad Beograd prodaje 16 stanova

Beograd -
Prema rečima sekretarke za imovinsko-pravne poslove Slavice Savičić, cene stanova su veoma povoljne, a za građane je posebno važno da je reč o gradskim stanovima, što znači da su u pravnom smislu sigurni

BEOGRAD - Grad Beograd prodaje 16 stambenih jedinica, površine od deset do 86 kvadratnih metara, a prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem.

Prema rečima sekretarke za imovinsko-pravne poslove Slavice Savičić, cene stanova su veoma povoljne, a za građane je posebno važno da je reč o gradskim stanovima, što znači da su u pravnom smislu sigurni.

"Iako ne postoji mogućnost da gradu budu plaćeni na rate na osnovu postojećih odredaba Zakona o javnoj svojini, građani mogu da zatraže kredit kod poslovne banke", rekla je Savičić za Studio B.

Ona se osvrnula i na prethodnu licitaciju, koju je organizovao Grad, i izrazila zadovoljstvo postignutim cenama, koje su se u odnosu na početke popele za oko deset odsto.

Savičić je pozvala građane da dođu i pogledaju stanove, ističući da je razgledanje nepokretnosti svakog radnog dana, od 12. do 30. oktobra, od 11 do 15 časova, a po prethodnoj najavi.

Nepokretnosti se otuđuju u viđenom stanju bez prava kupaca na naknadnu reklamaciju. Pravo učešća u postupku javnog nadmetanja imaju sva fizička i pravna lica, u skladu sa zakonom, koja do 6. novembra dostave potpune prijave i to za svaku nepokretnost posebno.

Potrebne informacije i uvid u dokumentaciju u vezi sa nepokretnostima mogu se dobiti u Sekretarijatu za imovinske i pravne poslove Gradske uprave, u ulici 27. marta 43-45, ili na broj 011 2753 763, od 9 do 15 časova. Javno nadmetanje će biti održano 16. novembra u 12 sati u Gradskoj upravi u 27. marta 43-45.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track