NEKOLEGIJALNO: Vesića novinar Studija B branio od pitanja Kurira!
Foto: Fonet

Skandalozan potez reportera gradske televizije

NEKOLEGIJALNO: Vesića novinar Studija B branio od pitanja Kurira!

Beograd -
Naša novinarka pokušala da ga pita o honorarima izvođača koji će nastupati u najluđoj noći, a koji se kriju kao najveća tajna

BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić juče je od novinara televizije Studio B Nebojše Ðurđevića dobio neočekivanu pomoć u izbegavanju odgovora na pitanja Kurira o četvorodnevnom dočeku Nove godine u Beogradu.Vesić se juče pojavio na otkrivanju biste kralja Aleksandra I Karađorđevića, kada je naša novinarka pokušala da ga pita o honorarima izvođača koji će nastupati u najluđoj noći, a koji se kriju kao najveća tajna.

- To trenutno nije tema - odgovorio je predsednik Odbora za proslavu Nove godine, ali pre nego što je novinarka Kurira uspela da izusti bilo šta, potpuno neočekivano umešao se reporter gradske televizije Nebojša Ðurđević.

- Nismo zbog toga ovde, nije u redu prema ostalim kolegama, pustite nas da završimo - rekao je Ðurđević iako niko od okupljenih novinara nije bio prekinut, niti je imao još neka pitanja.

- Niste korektni, svi ugovori će, kao i uvek, biti objavljeni posle Nove godine - za kraj je rekao vidno neraspoloženi Vesić, odbijajući da odgovori na dalja pitanja.(J. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track