TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 4 saobraćajke, 1 poginuo
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć intervenisala 133 puta

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 4 saobraćajke, 1 poginuo

Beograd -
Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 98 puta od čega 19 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode, a u jednoj od njih poginuo je 30-godišnji muškarac.

U teškoj nesreći, u 03.07 sati kod skretanja za Ugrinovce posle Dobanovačke petlje, ženska osoba (23) zadobila je tešku traumu i prevezena u KBC "Zemun", dok je kod muškarca (30) konstatovana smrt, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 20.30 sati na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Vojvode Šupljikca lakše povrede zadobila je muška osoba (30), koja je prevezena u Urgentni centar, a u istu ustanovu prebačena je i ženska osoba (37) koja je povređena u 20.47 u Ulici Borčanskih žrtava.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 23.18 sati u Ulici Ivana Milutinovića u Borči povređena je 42-godišnja osoba, nakon čega je zbrinuta na licu mesta.

Tokom noći su se za pomoć najviše javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici sa bolom u grudima, dodala je Macura. Kako je navela, juče su ukupno zabeležene 133 intervencije Hitne pomoći od kojih 43 na javnom mestu, a dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track