BURNA NOĆ U BEOGRADU: U 4 udesa 6 povređenih
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć intervenisala 127 puta

BURNA NOĆ U BEOGRADU: U 4 udesa 6 povređenih

Beograd -
U Beogradu je Hitna pomoć protekle noći imala 127 intervencija, a u četiri saobraćajne nezgode povređeno je šest osoba od kojih je pešak zadobio tešku traumu.

U 19.54 u Ulici 13. oktobra u Umci povređen je muškarac (69), pešak, koji je sa teškom traumom prebačen na reanimaciju u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 19.57 u Ulici Dalmatinske Zagore u Batajnici povređen je 52-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar. Tri muške osobe, starosti 30, 40 i 39 godina, lakše su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 00.56 na Pančevačkom putu, nakon čega su prevezene u Urgentni centar. U saobraćajnoj nezgodi na autoputu ka Novom Beogradu u 03.07 lakše je povređen 27-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar. Hitna pomoć je u 21.18 intervenisala i na Gazeli u pravcu ka Centru "Sava", ali nije bilo udesa. Tokom noći su se za pomoć javljale sve grupe hroničnih bolesnika, dodala je Macura. Kako je navela, tokom jučerašnjeg dana zabeleženo je 119 intervencija Hitne pomoći od kojih 27 na javnom mestu, a saobraćajnih nezgoda nija bilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track