DO SUBOTE: Počinje redovono ispiranje vodovodne mreže na Paliluli
Foto: Shutterstock

Beogradski vodovod i kanalizacija

DO SUBOTE: Počinje redovono ispiranje vodovodne mreže na Paliluli

Beograd -
BEOGRAD - Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” radiće na redovnom ispiranju vodovodne mreže na Paliluli do subote, 26. marta.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće noćas potrošači u Višnjičkoj ulici (od Pančevačkog mosta) i u naselju Višnjica, a sutra noću u naselju Višnjička banja, kao i na potezu od naselja Višnjička banja, preko Slanaca do Velikog Sela.

Povremeni prekidi u snabdevanju i umanjen pritisak vode 23/24. marta biće u naseljima Karaburma i Ćalije, 24/25. marta u bloku oivičenom Dunavskom, Vojvode Dobrnjca, Takovskom, Cvijićevom i Ruzveltovom ulicom, a 25/26. marta u bloku oivičenom Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, 27. marta i Kraljice Marije.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, pa iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” mole potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a njihove ekipe će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, kao i na veb-adresi www.bvk.rs .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track