RADOVI NA TOŠINOM BUNARU: Evo koje će linije GSP biti izmenjene
Foto: Marina Lopičić

Izgradnja saobraćajnice

RADOVI NA TOŠINOM BUNARU: Evo koje će linije GSP biti izmenjene

Beograd -

Saobraćaj u Ulici Nikole Dobrovića, na delu od raskrsnice sa Ulicom Tošin bunar do raskrsnice sa Ulicom generala Mihajla Nedeljkovića biće zatvoren od 13. do 19. aprila zbog izgradnje saobraćajnice Tošin bunar, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

U tom periodu doći će i do posebne organizacije saobraćaja u Ulici Tošin bunar (deo raskrsnice sa Ulicom Nikole Dobrovića).

Za vreme radova vozila sa linija 65 i 613 će na delu od raskrsnice ulica Tošin bunar i Bulevar Milutina Milankovića do raskrsnice ulica Partizanske avijacije i Marka Čelebonovića, u oba smera, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Tošin bunar, Stari put Beograd – Zagreb, Partizanske avijacije, Marka Čelebonovića i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linija 72 i 82 će na delu od raskrsnice ulica Tošin bunar i Bulevar Zorana Đinđića do raskrsnice ulica Partizanske avijacije i Marka Čelebonovića, u oba smera, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Stari put Beograd – Zagreb, Partizanske avijacije, Marka Čelebonovića i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja