NOĆ U BEOGRADU: 6 povređenih u 3 saobraćajke
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 130 puta

NOĆ U BEOGRADU: 6 povređenih u 3 saobraćajke

Beograd -

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala ukupno 130 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode, u kojima je šest osoba povređeno.

U 20.17 sati na Brankovom mostu, u smeru ka Novom Beogradu, povređena je 30-godišnja ženska osoba, koja je sa lakšom povredom glave prevezena na neurohirurgiju Urgentnog centra, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedan muškarac povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 21.36 sati u Gandijevoj ulici ispred broja 143, nakon čega je prebačen u KBC "Zemun", a pomoć je ukazana i jednom motorciklisti, koji je odbio dalju intervenciju.

U 23.08 sati u Bulevaru Vojvode Mišića, kod Beogradskog sajma, lakše povrede su zadobile tri osobe od kojih dva muškarca, starosti 55 i 24 godine, i 24-godišnja ženska osoba, koji su prevezeni u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika, tokom noći su se za pomoć najviše javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima, astmatičari, hipertoničari, a bilo je i alkoholisanih i tuča, dodala je Macura.

Ona je, takođe, navela da su juče zabeležene ukupno 143 intervencije od čega 71 na javnom mestu, a dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškim posledicama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track