KVAR NA MAKIŠU SANIRAN: Voda do potrošača stiže najkasnije do 23 časa
Foto: Beta

Poboljšani uslovi za snabdevanje

KVAR NA MAKIŠU SANIRAN: Voda do potrošača stiže najkasnije do 23 časa

Beograd -

BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je kvar na proizvodnom pogonu vode u Makišu saniran posle 15 časova i da se stabilizacija snabdevanja vodom očekuje do 23 časa.

"Kvar čije je otklanjanje bilo predviđeno do sutra u sedam časova saniran je već danas u ranim popodnevnim časovima, čime su umnogome poboljšani uslovi za snabdevanje vodom", kazao je Vesić.

On je dodao da podavalska naselja već imaju popunjenost od 70 odsto, sremska sela već dobijaju vodu, leva obala Dunava dobiće je do 18 časova, a na jugu, pravac prema Barajevu, ima već 60 odsto popunjenosti.

"S obzirom na obim radova i uloženi trud, ekipe 'Beogradskog vodovoda i kanalizacije' zaslužuju svaku pohvalu, čime se još jednom pokazalo da gradska komunalna preduzeća raspolažu stručnim ljudima na koje u svakom trenutku možemo računati i u koje možemo imati poverenja", kazao je Vesić.

Beogradski vodovod ranije je saopštio da kvar koji se dogodio u proizvodnom pogonu Makiš nije moguće sanirati bez zaustavljanja proizvodnje vode, zbog čega je veliki broj potrošača u pet opština ostao bez vode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja