NOĆ UŽASA U BEOGRADU: U čak 8 saobraćajnih nesreća povređeno 18 ljudi
Foto: Marina Lopičić

Pune ruke posla za Hitnu pomoć

NOĆ UŽASA U BEOGRADU: U čak 8 saobraćajnih nesreća povređeno 18 ljudi

Beograd -

BEOGRAD - Čak 18 osoba teže je i lakše povređeno u osam saobraćajnih nesreća koje su se dogodile u toku noći u Beogradu a samo na jednom mestu na Novom Beogradu dogodile su se dve teške saobraćajne nesreće u razmaku od nekoliko sati, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U tepkoj nesreći koja se dogodila oko 6 sati jutros, na uglu ulica Milutina Milankovića i Omladinskih brigada, u sudaru automobila i autobusa stradao je vozač automobila, koji je preminuo na putu do bolnice. Druga lekarska ekipa zbrinula je lakše povređene osobe iz autobusa.

TEŠKA NESREĆA U NOVOM BEOGRADU: Vozač pikapa poginuo u sudaru sa autobusom 68, povređeno 5

Na istom mestu, oko ponoći, dogodila se još jedna saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno pet osoba.Povređen je muškarac (53), dve žene starosti 50 i 76 godina, i oni su prebačeni na Urgentni centar gde su zbrinuti na ortopediji i neurohirurgiji. U toj nesreći povređeno je još dvoje ljudi, ali su njihove povrede bile lakše prirode.

Ekipe Hitne pomoći imale su puno posla cele noći jer su se nesreće dogodile i na Pančevačkom mostu, u Ulici cara Dušana u Zemunu, kod groblja Orlovača, u Ruzveltovoj, Uralskoj i na uglu Gandijeve i Vojvođanske ulice u Novom Beogradu.

"Ovo je bila naporna i teška noć za Hitnu pomoć. U osam saobraćajnih nesreća imali smo 18 povređenih, od čega samo na jednom mestu deset. Što se tiče festivala 'Bir fest', veče je proteklo regularno. Jedna osoba prebačena je na VMA na toksikologiju, ali osim toga nije se dogodilo ništa posebno", rekla je Nada Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track