TOB uputila poziv za izbor Beogradskog suvenira

TOB uputila poziv za izbor Beogradskog suvenira

Beograd -
U pozivu se ističe da Turistička organizacija Beograda promoviše Top atrakcije Beograda i da su teme za suvenirske proizvode motivi ambijentalnih celina, kulturno istorijskih spomenika, spomenika arhitekture i muzeja

BEOGRAD - Turistička organizacija Beograda uputila je javni poziv za prikupljanje suvenira za izbor Beogradskog suvenira po kojima će posetioci nositi uspomenu na Beograd.

U pozivu se ističe da Turistička organizacija Beograda promoviše Top atrakcije Beograda i da su teme za suvenirske proizvode motivi ambijentalnih celina, kulturno istorijskih spomenika, spomenika arhitekture i muzeja.

Navodi se da pravo učešća imaju samostalni umetnici, asocijacije, udruženja i preduzeća, navodi se u saopštenju i dodaje da suveniri moraju da stanu u šaku.

U saopštenju se naglašava da učesnici svoje prijave treba da dostave na adresu Turistička organizacija Beograda, Masarikova 5/IX.

Komisija će razmatrati samo one ponude koje stignu u Turističku organizaciju Beograda do 20. Juna 2012. godine, do 16 sati. (kraj) js Kriterijumi za ocenjivanje Predlog suvenira mora biti u saglasnosti sa temom javnog poziva, a predloženo rešenje mora biti originalno. Komisija neće uzimati u obzir motive koji ne ispunjavaju uslove.

Promocija i plasman Izabrani predlozi biće promovisani u izložbenom prostoru u Turističko informativnom centru na Trgu Republike broj 5 i sajtu www.travel-belgrade.com Prodaja izabranih Beogradskih suvenira predviđena je na raspoloživim mestima Turističke organizacije Beograda.

Sve bliže informacije mogu se dobiti na telefon Turističke organizacije Beograda, 011/ 3061 569, svakog radnog dana od 11:00 do 15:00h.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track