INCIDENT NA LINIJI 35: Vozač izbacio putnike na Mirijevskom bulevaru na -9
Foto: Kurir Mladen Radulović

Rekao da ne može do okretnice kod Lešća

INCIDENT NA LINIJI 35: Vozač izbacio putnike na Mirijevskom bulevaru na -9

Beograd -

BEOGRAD - Ogorčeni sugrađani obavestili su večeras naš list da je, kako tvrde, vozač autobusa na liniji 35 na stanici na Mirijevskom bulevaru rekao svim putnicima da izađu iz vozila i potom se vratio nazad uz obrazloženje da ne može da nastavi vožnju jer autobus ne može da okrene na okretnici kod groblja Lešća pošto je "sve zavejano".

Kako je naša sagovornica navela, vozač je to uradio čak sedam stanica pre okretnice i tako na minus devet stepeni celzijusa ostavio na ulici sve putnike koji su imali nameru da nastave vožnju redovnom trasom ka svojim destinacijama.

- Stao je i rekao nam da moramo da izađemo jer je kod Lešća, navodno, sve zavejano i da autobus tamo ne može da okrene. Sat pre toga moj dečko je najnormalnije išao istom linijom i sve je bilo u redu. Vozač nas je, očigledno, ne znam iz kog razloga, prevario.

Ljudi su bili očajni, poverovali su mu da je put neprohodan zbog snega i leda. Deo njih je nastavio peške, bilo je tu i žena sa decom koje su krenule uzbrdo pešaka, dok je ostatak tražio drugi način da se preveze - rekla je naša sagovornica i dodala da je nešto kasnije ušla u drugu "tridesetpeticu" čiji je vozač normalno nastavio vožnju ka okretnici kod Lešća.

M. M. - A. S. B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Bulevar Zorana Đinđića 19h - Vozači odustali od vožnje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja