Predstave i koncerti na "Terazijama iz tridesetih"

Za vikend

Predstave i koncerti na "Terazijama iz tridesetih"

Beograd -
U subotu u 9.40 časova održaće se Karneval beogradskih predškolaca "Beograd u srcu", u 12 sati koncert seksteta "Skadarlija", u 14 dečja igraonica "Čigra", dok će u 18 časova koncert održati bluz bend "Point Blank"

BEOGRAD - "Beogradizacija Beograda" održaće se i ovog vikenda u tematskom parku "Terazije iz tridesetih" na Novom Beogradu.

Tako će se u subotu, 9. juna, u 9.40 časova održati Karneval beogradskih predškolaca "Beograd u srcu", u 12 sati koncert seksteta "Skadarlija", u 14 dečja igraonica "Čigra", dok će u 18 časova koncert održati bluz bend "Point Blank". Studenti Katedre za solo pevanje Fakulteta muzičkih umetnosti "Operu na trgu" izvešće u 19.30 časova.

U nedelju, 10. juna, u 10 časova održaće se program "Bajke za svu decu", u 12 koncert džez grupe "Nežni neizbežni", u 14 škola pantomime Marka Stojanovića, u 18 koncert džez muzike Katarine Kačunković, a u 19.30 časova Ciganski kabare Ljiljane Stjepanović.

"Terazije tridesetih" predstavljaju jedinstven turističko-kulturni park, koji se prostire na 4.500 kvadratnih metara poslovnog prostora i prostora namenjenog umetnicima koji će stvarati u autentičnom ambijentu iz prošlog veka.

Park je deo kulturne akcije "Beogradizacija Beograda", koju Skupština grada organizuje u saradnji sa NIS-om, a u izvršnoj produkciji Pozorišta "Dadov". Cilj je oživljavanje kulturne scene grada i očuvanje tradicionalnih vrednosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track