Apel: Propuštajte Hitnu pomoć Pančevačkom mostu

Apel

Apel: Propuštajte Hitnu pomoć Pančevačkom mostu

Beograd -
Vozači koji se u slučaju nailaska vozila hitne pomoći zateknu u desnoj saobraćajnoj traci treba da se pomere bliže desnoj ivici kolovoza, a vozači u levoj traci bliže levoj ivici kolovoza

BEOGRAD - Komitet za bezbednost saobraćaja apelovao je na vozače koji se zateknu na Pancevačkom mostu za vreme gužve i zastoja u saobraćaju, da omoguće brz prolazak vozilima hitne pomoći oslobađanjem prostora na sredini kolovoza između dve saobraćajne trake.

Vozači koji se u slučaju nailaska vozila hitne pomoći zateknu u desnoj saobraćajnoj traci treba da se pomere bliže desnoj ivici kolovoza, a vozači u levoj traci bliže levoj ivici kolovoza, navodi se u saopštenju.

Komitet za bezbednost saobraćaja je naveo da je za nepropuštanje vozila hitne pomoći predviđena kazna do 30.000 dinara, šest kaznenih poena i zabrana upravljanja motornim vozilima od tri do 12 meseci.

Pančevački most je na ruti kojom se u Urgentni centar i beogradske bolnice prevoze najhitniji slučajevi ne samo sa leve obale Dunava i Pančeva već iz skoro celog Banata, piše u saopštenju.

Zbog radova na Pančevačkom mostu su u poslednjih nekoliko dana velike gužve u saobraćaju preko tog mosta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track