Saobraćaj usporen na Pančevačkom mostu
Foto: KURIR

Radovi

Saobraćaj usporen na Pančevačkom mostu

Beograd -
Završeni su radovi na mostu, ali postavljeni su ležeći policajci i ograničenje je 30 na sat pri silasku tako da to i dalje usporava saobraćaj

BEOGRAD - Saobraćaj je jutros veoma usporen na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru Beograda.

Ipak nema velikih kolona vozila i čekanja u redovima i da je "situacija mnogo bolja nego što je bila, ali da još uvek nije savršena", izjavila je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Zorica Milić.

"Saniran je deo kraja Pančevačkog mosta pri silasku u Bulevar despota Stefana. Završeni su radovi, ali postavljeni su ležeći policajci i ograničenje je 30 na sat pri silasku tako da to i dalje usporava saobraćaj", rekla je Milićeva.

U primeni je "stari sistem vožnje preko Pančevačkog mosta - dve trake u pravcu grada, dve trake ka Zrenjaninskom putu" i "za sada u suprotnom smeru nema otežanog saobraćaja".

Povećan je i broj vozila na Brankovom mostu i "Gazeli", a pojačan je i intenzitet saobraćaja u delu od Banovog brda i Čukaričke padine u pravcu prema centru grada, rekla Milićeva.

Na beogradskim ulicama je 1.347 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 139 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.111 autobusa, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Sloba Mirković.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 690 polazaka, izjavio je dežurni dispečer BAS-a Slobodan Kandić."Lasta" je planirala da 602 vozila ostvare 6.243 polaska izjavio je Tanjugu dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Nikola Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track