Saobraćaj usporen na Pančevcu
Foto: KURIR

Gužva

Saobraćaj usporen na Pančevcu

Beograd -
Zbog ograničenja i postavljenog ležećeg policajca pri silasku sa Pančevačkog mosta u Bulevar despota Stefana formirale su se kolone na samom mostu

BEOGRAD - Saobraćaj je jutros u Beogradu usporen na Pančevačkom mostu. Saobraćaj je kao i prethodnih dana usporen na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru Beograda.

"Zbog ograničenja i postavljenog ležećeg policajca pri silasku sa Pančevačkog mosta u Bulevar Despota Stefana već su se formirale kolone na samom mostu", rekla je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Zorica Milić.

Zastoja na Zrenjaninskom i Pančevačkom putu nema, ali zbog kiše koja je rano jutros padala povećan je broj vozila u odnosu na prethodne dane. Povećan je i broj vozila na Autokomandi, na "Gazeli" i Brankovom mostu i u delu od Banovog brda i Čukaričke padine prema centru grada i na Lazarevačkom i Obrenovačkom drumu.Većih gužvi u centralnom delu grada za sada nema, a povećan je broj vozila na prilazima gradu.

Na beogradskim ulicama je 1.347 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 139 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.111 autobusa, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 720 polazaka, izjavio je dežurni dispečer BAS-a Slobodan Kandić."Lasta" je planirala da 610 vozila ostvare 6.243 polaska, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Dragomir Dragojlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja