BURNA NOĆ U BEOGRADU: Mladić izrešetan, HITNA intervenisala 116 puta
Foto: Dragana Udovičić

Turbulentno

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Mladić izrešetan, HITNA intervenisala 116 puta

Beograd -

BEOGRAD - U Južnom bulevaru u Beogradu protekle noći je, u balonu za fudbal, povrede vatrenim oružjem zadobio muškarac (20), koji je potom reanimiran, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, do pucnjave je došlo u 20:48 sati preko puta prekare nakon čega je muškarac, s povredama stomaka i grudnog koša, prevezen u Urgentni centar.

Protekle noći dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda, u 02:51 sati u Kumodraškoj ulici, pri čemu je lakše povrede zadobio muškarac (24) i potom prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 116 intervencija od kojih 17 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika javljale sve grupe - srčani, astmatičari, hipertoničari...

Tokom jučerašnjeg dana zabeleženo je 128 intervencija od čega 38 na javnom mestu, uključujući dve saobraćajne nezgode od kojih se jedna dogodila u Bulevaru oslobođenja kod Hrama u 18:23 sati, kada je jedna ženska osoba zadobila tešku traumu i prevezena u Urgentni centar na reanimaciju.

Posle te saobraćajne nezgode intervenisala je i druga lekarska ekipa, koja je na licu mesta zbrinula dve osobe, dodala je Macura.

IZREŠETAN NA TRIBINAMA NA VRAČARU: Nepoznati napadač sa više hitaca teško ranio tinejdžera

MAKLJAŽA OD RANOG JUTRA: Masovna tuča na URANKU u KOŠUTNJAKU! Ima povređenih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track