Bez gužvi na Pančevačkom mostu

Radovi

Bez gužvi na Pančevačkom mostu

Beograd -
Postoji mogućnost stvaranja kolone vozila na Zrenjaninskom odnosno Koteškom putu u pravcu prema centru Beograda, ali da ta gužva obično traje samo do devet časova

BEOGRAD - Saobraćaj je jutros u Beogradu najintenzivniji na Pančevačkom mostu, ali za sada na tom mostu nema dužih zadržavanja i vozila normalno saobraćaju u oba pravca, izjavio je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Milan Simić.

Ipak postoji mogućnost stvaranja kolone vozila na Zrenjaninskom odnosno Koteškom putu u pravcu prema centru Beograda, ali da ta gužva obično traje samo do devet časova.

Simić je rekao da je povećan broj vozila u delu od Čukaričke padine pored Sajma do Ulice Kneza Miloša i da će uskoro početi "jutarnji špic" kada će biti pojačan intenzitet u Ulici kneza Miloša u pravcu prema centru grada.

Na beogradskim ulicama je 1.301 vozilo javnog gradskog prevoza od kojih 96 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.108 autobusa, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Sloba Mirković.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 700 polazaka, a predviđeni su vanredni polasci u 16.30 časova za Aleksandrovac i u 18 sati za Kruševac, izjavio je dežurni dispečer BAS-a Goran Veličković.

"Lasta" je planirala da 596 vozila ostvare 6.247 polazaka, a predviđeni su vanredni polasci iz Beograda za Blace u 18 sati i za Smederevsku Palanku u 15, 16 i 18 časova, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Miodrag Milenković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track