BURNA SUBOTNJA NOĆ U BEOGRADU: 6 povređenih u 8 udesa, žena pala sa motora kod Starog sajmišta
Foto: Stefan Jokić

Hitna pomoć intervenisala 120 puta

BURNA SUBOTNJA NOĆ U BEOGRADU: 6 povređenih u 8 udesa, žena pala sa motora kod Starog sajmišta

Beograd -

U Beogradu se tokom noći dogodilo šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je osam osoba lakše povredjeno, dok je jedna žena (29) zadobila teže povrede prilikom pada sa motora, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

"U udesu koji se u 1.15 dogodio kod Starog sajmišta, ženska osoba je teže povredjena. Ona je zadobiila otvoren prelom skočnog zgloba prilikom pada sa motora, dok je muškac (30) zadobio ortopedske povrede", rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je rekla da je jutros u 6.48 u sudaru automobila i tramvaja lakše povređen muškarac.

Prema njenim rečima, u saobraćajnoj nezgodi u 3.43 kod Ušća, na Novom Beogradu, u blizini Skejt parka lakše je povredjen muškarac.

"U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 00.53 na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Kneza Miloša lakše su povredjene dve osobe, dok je jedna osoba lakše povredjena sinoć u 23.14 na uglu ulica Cara Dušana i Kapetan Mišina", dodala je Macura.

Ona je navela i da su noć u 19.59 u udesu na Smederevskom putu lakše povredjene dve osobe.

"Hitna pomoć imala je 120 intervencija, od kojih je 32 bilo na javnom mestu", kazala je Macura. Ona je rekla da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali hipertenzičari.

(Kurir.rs/Beta/ Foto: Stefan Jokić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track