SEZONA KUPANJA POČINJE 1. JULA: Na Lido preko mosta
Foto: Nemanja Pančić

OSVEŽENJE U ZEMUNU

SEZONA KUPANJA POČINJE 1. JULA: Na Lido preko mosta

Beograd -

Plutajući most ka plaži Lido će i ove godine biti postavljen, a početak kupališne sezone počinje u subotu, 1. jula. Plaža Lido će Beograđanima i turistima biti na raspolaganju svakog dana od devet do 19 časova, a sezona će trajati do 1. septembra.

Zamenik predsednika opštine Zemun Damir Kovačević rekao je da će Lido biti opremljen kao i dosad, te da će posetioci moći da uživaju u svim sadržajima i manifestacijama na koje su navikli.

- I ove godine ćemo, u interesu građana Zemuna i Beograda, u potpunosti biti spremni za letnju sezonu sa svim sadržajima na koje smo već navikli posetioce Lida. Medicinsko osoblje, spasioci, rekreativni programi, rekviziti i razne manifestacije će Beograđanima biti na raspolaganju tokom čitave sezone - rekao je Kovačević.

On dodaje da je sklapanje mosta u toku, a danas počinju i tehničke pripreme kako se bezbednost građana ne bi dovela u pitanje.

- Pripadnici Vojske Srbije sklapaju pontonski most, a već sutra počinjemo sa ostalim tehničkim pripremama kako bismo zajedničkim delovanjem pitanje bezbednosti naših sugrađana podigli na najviši mogući nivo - naglasio je Kovačević.

Prema njegovim rečima, prelazak preko pontonskog mosta je besplatan, a u okviru manifestacije „Leto na Lidu“ biće organizovan program za sve generacije.

Kurir / D. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEZONA KUPANJA POČINJE 1. JULA: Na Lido preko mosta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track