BURNA NOĆ U BEOGRADU: 5 udesa, dečak (10) prevezen na VMA
Foto: Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć intervenisala 110 puta

BURNA NOĆ U BEOGRADU: 5 udesa, dečak (10) prevezen na VMA

Beograd -

U Beogradu se noćas dogodilo pet saobraćajnih nesreća u kojima je povređen i dečak koga je ekipa Hitne pomoći prevezla na Vojnomedicinsku akademiju, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Desetogodišnjak je povredjen oko 20 sati u Žarkovu, u ulici Zdravka Jovanovića, rekla je Macura. Muškarac i žena, stari 65 godina, lakše su povređeni nešto pre 20 sati na Novom Beogradu, na uglu Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića, rekla je Macura i dodala da su i njih dvoje prevezeni na VMA.

U Batajnici je, oko 22.30, na uglu Majora Zorana Radosavljevića i Jovana Brankovića povredjena mladja muška osoba, koja je zbrinuta u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska Kosa, dok je u nesreći na Novosadskom autoputu, oko 22.30, povredjen je muškarac star 40 godina koji je zbrinut na VMA.

Macura je dodala da su ekipe intervenisale i oko 21 sat na Novosadskom autoputu u smeru ka Zagrebu, ali da nisu nikoga zatekle na naznačenom mestu.

Ona je dodala da su ekipe Hitne pomoći noćas intervenisale 110 puta, od čega na javnom mestu 30. Prema njenim rečima, među onima kojima su noćas tražili pomoć Hitne pomoći najviše je bilo astmatičara.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track