Izmene u Lastinoj manastirskoj turi u Beogradu

Izmene u Lastinoj manastirskoj turi u Beogradu

Beograd -
Zbog renoviranja manastira Vavedenje na Senjaku u Beogradu putnici će umesto tog hrama obilaziti novu crkvu koja je ubačena u Lastinu "manastirsku maršrutu

BEOGRADA - Turistička agencija Lasta je priredila iznenađenje za putnike koji će u okviru "manastirske ture" u Beogradu obilaziti još jednu crkvu, neotkrivajući o kojoj pravoslavnoj bogomolji je reč.

Zbog renoviranja manastira Vavedenje na Senjaku u Beogradu putnici će umesto tog hrama obilaziti novu crkvu koja je ubačena u Lastinu "manastirsku maršrutu".

Nakon toga put se nastavlja po ustaljenoj maršruti - do Crkve svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru i manastira Rakovica.

Nova sezonska linija krenula je 13. juna, a planirano je da polasci budu svake srede u julu i avgustu u 9 sati sa Savskog trga i u 9.30 sa Turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića.

Karte za četvoročasovnu "manastirsku turu" mogu se kupiti u poslovnicama Laste "Travel" i "Turizam" u Balkanskoj 35 i na Savskom trgu 1a, kao i na licu mesta, kod hostese u autobusu.

Manastirska tura se organizuje u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograd, tako da se ove godine karte mogu kupiti i u njihovim info centrima, na Trgu Republike 5.

Cena karte za odrasle je 500, a za decu do 12 godina 250 dinara. Mesta u Lastinom otvorenom autobusu za Manastirsku turu mogu se rezervisati na telefone 011/3622 298 i 011/6641 251.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track