Najnovije vesti

OPŠTI HAOS U NEMANJINOJ: Nasilnik napao vozača autobusa, ovaj mu je uzvratio drškom od džogera, a onda je usledio okršaj koji je gledala cela ulica!

nervoza

OPŠTI HAOS U NEMANJINOJ: Nasilnik napao vozača autobusa, ovaj mu je uzvratio drškom od džogera, a onda je usledio okršaj koji je gledala cela ulica!

Beograd

Putnici gradskog autobusa na liniji 31 doživeli su pravi šok kada je na raskrsnici Resavske i Nemanjine ulice vozača autobusa napao nepoznati prolaznik.

 

foto: Marina Lopičić

- Do incidenta je došlo oko 16.40 kada je nepoznati prolaznik nasilno otvorio prozor autobusa i udario vozača koji je zaradio povrede oka i nosa - kažu u GSP-u.

 

Kako očevici tvrde, vozač "Tamnave transa" koji se našao u blizini izašao je iz svog autobusa noseći crvenu dršku od džogera i počeo da preti nepoznatom čoveku, nakon čega je usledio verbalni okršaj i to sve dok su putnici još uvek sedeli na svojim mestima u vozilu.

 

- Nisu nam poznati detalji još uvek, koliko znamo za sada vozač privatnog prevoznika samo je priskočio u pomoć kolegi - rekli su u Konzorcijumu privatnih prevoznika.

 

foto: Nebojša Mandić

Direktor Konzorcijuma, Drago Tošić, istakao je pak da najoštrije osuđuju bilo kakve napade na vozače, bilo da su u pitanju privatni ili javni prevoznici.

 

- Očekujemo od nadležnih organa da što pre reaguju i da počinilac dela bude propisno kažnjen - kaže Tošić.

 

Dalja svedočenja kažu da je nakon što su vozači napustili svoje autobuse došlo do fizičkog obračuna. Napadač je, došavši vozaču GSP-a s leđa, krenuo da ga udara u glavu iz još uvek nepoznanog razloga.

 

Kako u Hitnoj pomoći navode, njihova služba primila je poziv za ovu lokaciju, ali ekipa je još uvek na terenu, te nije poznato da li je u incidentu bilo teže povređenih.

 

foto: Vladimir Milovanović

- Još uvek nemamo detalje, sve što znamo je da je našoj službi prijavljeno da je neko od putnika nasrnuo na vozača - kažu u Hitnoj pomoći.

 

U GSP-u dodaju da je njihov vozač u međuvremenu prebačen u Urgentni centar, ali da nemaju informacije o tome ima li još povređenih.

 

Prema nezvaničnim informacijama, policija je uspela da uhvati napadača.

 

(Kurir.rs/Blic, A.R., M.B.)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

NASLOV KURIR TV VESTI UŽIVO! Bukti rat u Vladi Srbije!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...