Najnovije vesti

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Požar kod Autobuske, ženu udario auto u Džona Kenedija, 4 povređena kod kafića na Smederevskom putu
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Pune ruke posla za Hitnu pomoć

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Požar kod Autobuske, ženu udario auto u Džona Kenedija, 4 povređena kod kafića na Smederevskom putu

Beograd

BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno sedam osoba, a kod Autobuske stanice izbio je manji požar u kojem nije bilo povređenih, rečeno je u gradskoj službi Hitne pomoći.

Najteže povrede zadobila je žena koju je udario automobil oko 21 čas na uglu Bulevara Nikole Tesle i ulice Džona Kendija.

"Lekari su konstatovali povredu glave i otvorenu povredu butne kosti. Ona je prevezena u Kliničko-bolnički centar u Zemunu na neurohirurgiju", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U nesreći koja se u 20 sati dogodila na Smederevskom putu kod kafića Kocka, povređene su četiri osobe, među kojima je bila i devojčica od sedamnaest godina.

Dva muškarca povređena su u nesrećama koje su se dogodile oko 20.20 na Novom Beogradu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, odnosno oko 21.30 na uglu ulica Krunske i Kumanovske.

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, u požaru koji je u 21.40 izbio kod autobuske stanice, nije bilo povređenih, ali je lekarska ekipa dežurala sat vremena.

Protekle noći lekari su imali ukupno 100 intervencija, od kojih na 12 javnom mestu, najviše zbog hroničnih bolesnika, astmatičara, psihijatrijskih bolesnika, kao i alkoholisanih osoba.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV: Požar kod autobuske stanice u Beogradu

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...