BEOGRADSKI NOĆNI MARKET: Novogodišnje zagrevanje započnite na pijaci Skadarlija uz bogat provod
Foto: Kurir

veselo

BEOGRADSKI NOĆNI MARKET: Novogodišnje zagrevanje započnite na pijaci Skadarlija uz bogat provod

Beograd -

Najveća novogodišnja žurka u prestonici pod otvorenim nebom biće priređena na Bajlonijevoj pijaci na novogodišnjem Beogradskom noćnom marketu.

foto: Kurir

U petak, 22. decembra 2017. godine u 19 časova na pijaci „Skadarlija“ (Džordža Vašintona bb) prisutnima će se obratiti:

- Ivan Sočo, direktor JKP “Gradske pijace“, - Branko Nešić, - Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibora i - Slavko Bojović, predstavnik Turističke organizacije Istočno Sarajevo

Specijalno, novogodišnje izdanje Beogradskog noćnog marketa obeležiće praznična atmosfera, uz različite sadržaje. U bogatoj ponudi šampiona pijaca naći će se: suvo meso, vrući čvarci, pršute, razne vrsta sireva, zimnica, prirodni sokovi, sezonsko voće i povrće, a kreativni dizajneri predstaviće idealne poklone za praznike. Beogradski ugostitelji, kako bi zadovoljili svačiji ukus, pripremaće specijalitete kao što su: pečene kobasice, burgeri i ukusna peciva. Gosti marketa biće u prilici da probaju različita jela grupe entuzijasta –Komplimenti kuharima. Na marketu će se služiti i tradicionalna novogodišnja pića – kuvano vino i rakija, čajevi, pivo i drugi napici.

foto: Kurir

Do sada je kroz kapije beogradskih pijaca prošlo oko 220.000 posetilaca svih generacija, novinara i turista, a na 11. Beogradskom Noćnom Marketu očekuje se još veći broj starih i novih izlagača. Posetioci će moći da uživaju u nastupu benda Bambolerosi, muzici DJ Brke, kao i u nastupu Kamernog ansambla- Muzikon. Još jedan od događaja na marketu je i promocija knjige Hronika dobrog provoda koja opisuje zabavu u kulturnim diskotekama i klubovima od 1967. do 2017. godine, pružajući odgovor na pitanje zašto je noćni život beogradski brend.

Na muzičko-gastronomskom marketu predstaviće se Turistička organizacija Zlatibora, izlagači sa pijaca Pale, kao i Turistička organizacija Istočno Sarajevo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track