BURNA PRETPOSLEDNJA NOĆ U 2017: U 5 saobraćajki, 5 povređenih i to sve mladi
Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć

BURNA PRETPOSLEDNJA NOĆ U 2017: U 5 saobraćajki, 5 povređenih i to sve mladi

Beograd -

BEOGRAD - Pet osoba lakše je povređeno u pet saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, do kog je došlo u 21.11 časova na uglu Gundulićeve i Vrtlarske ulice u Zemunu, povređen je mladić pešak (21), te je prebačen u KBC Bežanijska kosa. Jedna devojka (26) povređena je u 20.55 časova u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu, i odvezena u KBC Zvezdara.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 19.39 časova na uglu Marka Čelebonovića i Partizanskih avijacija, povređen je mladić (24), i prevezen u Urgentni centar.

foto: Nebojša Mandić

Još jedan mladić (27) povređen je u udesu u 19.32 časova na Plavom mostu, u smeru ka Medaku, ali je odbio transport i zbrinut je na licu mesta.

U 19.17 časova u saobraćajnojo nesreći u Trgovačkoj ulici, povređena je žena (31), i odvezena na Vojnomedicinsku akademiju.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 105 puta, od kojih 24 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima i osobe u alkoholisanom stanju.

U Beogradu je juče zabeleženo 11 saobraćajnih nesreća, od kojih su dve bile sa teškim povredama, a Hitna pomoć je intervenisala 140 puta, od kojih 42 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track