ŠUTANOVAC: DS na Voždovcu izgradio 5.000 stanova za dve godine, SNS za pet ne može ni dve kule u Beogradu na vodi
Foto: Dragana Udovičić

kampanja

ŠUTANOVAC: DS na Voždovcu izgradio 5.000 stanova za dve godine, SNS za pet ne može ni dve kule u Beogradu na vodi

Beograd -

Kandidat za gradonačelnika koalicije "Da oslobodimo Beograd" i predsednik Demokratske stranke, Dragan Šutanovac, izjavio je da će na prvoj sednici Skupštine grada koju će voditi ova koalicija biti vraćen originalni Urbanistički projekat koji umesto pumpe i crkve predviđa izgradnju vrtića, nove škole i doma zdravlja.

Šutanovac je, u razgovoru sa građanima i predstavnicima udruženja "Stepa Stepanović", na Voždovcu, rekao da je dok je DS bio na vlasti igrađeno gotovo 5.000 stanova za manje od dve godine.

"A podsećam da vlast Srpske napredne stranke za pet godina ne može da izgradi dve kule u Beogradu na vodi", rekao je Šutanovac u predizbornoj aktivnosti u ovoj beogradskoj opštini.

Kako je saopšteno iz DS, Šutanovac je rekao da je ideja bila da ovo naselje bude potpuno autonomno i da dobrom putnom mrežom bude u vezi sa ostalim delovima Beograda.

"Nažalost, 2013. godine vlast koja je došla promenila je planove i umesto da se ovde nastavi sa zidanjem onih sadržaja koji su obećani prvim planom, to se prekinulo i ušlo se u potpuno drugo planiranje. Građani koji su kupovali stanove ovde, nisu plaćali samo kvadratni metar, već su plaćali da imaju mogućnost da decu pošalju u vrtić, u školu, da imaju Dom zdravlja i ostale sadržaje koje ovako veliko naselje mora da ima", kazao je lider DS.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SVEDOČILA SNAJA ZORANA MARJANOVIĆA! Evo šta je tužilaštvo htelo da čuje od nje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja