PUPS POČEO KAMPANJU ZA BG IZBORE: Krkobabić sklopio pakt sa penzionerima
Foto: Beta/Saša Đorđević

Partija ujedinjenih penzionera Srbije

PUPS POČEO KAMPANJU ZA BG IZBORE: Krkobabić sklopio pakt sa penzionerima

Beograd -

BEOGRAD - Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) počela je danas predizbornu kampanju za izbore za Skupštinu grada Beograda sklapanjem sporazuma sa Udruženjem penzionera Beograda.

Predsednik PUPS Milan Krkobabić rekao je novinarima da je postignut dogovor sa "reprezentativnim i respektabilnim udruženjem koje broje 128.000 penzionera od 400.000, koliko ih ima u Beogradu".

Krkobabić je rekao da dogovor predstavlja temelj nove socijalne politike koja podrazumeva besplatan gradski prevoz za starije od 65 godina, dnevne klubove, dnevne centre, pomoć gerontodomaćica i vraćanje 13. penzije za one koj imaju manja primanja od 20.000 dinara.

"Taj dogovor predstavlja osnovu nove socijalne politike koju PUPS misli da realizuje u narednom periodu zajedno sa koalicionim partnerima - Srpskom naprednom strankom, Socijaldemokratskom partijom Srbije i svima onima koji stoje iza liste 'Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd'", rekao je Krkobabić.

Predsednik Udruženje penzionera Beograda Vasilije Belobrković rekao je da je zadovoljan i srećan što je udruženje sklopilo sa PUPS-om moderan program u oblasti socijalno-humanitarne delatnosti.

Izbori za odbornike u Skupštini grada Beograda biće održani 4. marta.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Beta/Saša Đorđević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track