NEZAPAMĆENA KRAĐA ŠOKIRALA BEOGRAĐANE: Otišli u policijsku stanicu da izvade pasoš, a onda ih je NEKO ODŽEPARIO!
Foto: Nebojša Mandić

ne mogu da veruju šta im se dogodilo

NEZAPAMĆENA KRAĐA ŠOKIRALA BEOGRAĐANE: Otišli u policijsku stanicu da izvade pasoš, a onda ih je NEKO ODŽEPARIO!

Beograd -

BEOGRAD - Nataši Simeunović iz Beograda danas je ukraden novčanik sa ličnim dokumentima u zgradi MUP Novi Beograd, dok je sa svojim mužem Darkom vadila pasoš za dete od tri meseca.

"Supruga i ja smo oko 12 sati otišli u SUP da izvadimo pasoš bebi od tri meseca. Radnici su bili preljubazni, pustili su nas i preko reda zbog bebe", rekao je za Kurir Darko Simeunović.

Kako dodaje, pratili su proceduru i ušli u kabinu da se fotografišu, ali u tom trenutku nešto nije htela da radi, pa su prešli u drugu.

"Završili smo fotografisanje i krenuli ka prvoj kabini jer smo u njoj ostavili stvari, a kad sam uzeo jaknu da izvadim novčanik, shvatio sam da nije bio u njoj. Nismo ni slutili da tako nešto može da se desi u srcu MUP. Da li je neko od građana ili možda zaposlenih, ne znamo. Samo molimo ljude koji su uzeli novčanik da ga vrate, jer je u njemu važna dokumentacija koja mi je mojoj ženi potrebna", dodaje za Kurir Simeonović.

Kako dodaje Simeonović, on je prijavio krađu u Policijskoj stanici na Novom Beogradu. Dodao je da su na licu mesta prijavili krađu i da su službenici policije bili izuzetno profesionalni i ljubazni.

(Kurir.rs/D.S./Foto: Nebojša Mandić, ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRPSKI DRŽAVNI VRH U SMRTNOJ OPASNOSTI! Vučićev avion može da se sruši!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track