BEZ VODE U UTORAK DELOVI GROCKE I VOŽDOVCA: U Rakovici smanjen pritisak i prekidi u snabdevanju
Foto: AP/Ilustracija

Planirani radovi

BEZ VODE U UTORAK DELOVI GROCKE I VOŽDOVCA: U Rakovici smanjen pritisak i prekidi u snabdevanju

Beograd -

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Grocka i Voždovac, u utorak 22. maja, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u naseljima Boleč, Tranšped, kao i u komercijalnoj zoni Zuce.

Kako je saopšteno iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Beogradski vodovod izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Rakovica od ponedeljka 21. maja do subote 26. maja, te će stanovnici te opštine osetiti povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u periodu od 22 do 6 sati.

Prekidi vode i smanjen pritisak osetiće u noći između 21. i 22. maja stanovnici Stare Rakovice, Bulevara Patrijarha Pavla i stanovnici Topčiderske ulice (od crpne stanice Topčider) i ulice Patrijarha Dimitrija.

Prekid vode i smanjen pritisak biće u noći između 22. i 23. maja u naselju Resnik, 23/24. maja u naseljima Miljakovac 1 i 2, na Kanarevom brdu i u Košutnjaku, 24/25. maja u Ulici kneza Višeslava i naseljima Vidikovac, Labudovo brdo i Petlovo brdo, 25/26. maja u naselju Rakovica i delu rejona oivičenim ulicama Kneza Višeslava, Slavka Rodića, Patrijarha Dimitrija i Crnojevića.

Kako je saopšteno, u toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track