UPOZORENJE! U OVOJ BEOGRADSKOJ ULICI VREBA OPASNOST: Ako vozite ovuda, zakočite na vreme! EVO I ZBOG ČEGA (FOTO)
Foto: Ana Paunković

Dostavljač hrane umalo slomio vrat

UPOZORENJE! U OVOJ BEOGRADSKOJ ULICI VREBA OPASNOST: Ako vozite ovuda, zakočite na vreme! EVO I ZBOG ČEGA (FOTO)

Beograd -
1 / 7 Foto: Ana Paunković

Povređenog mladića su lekari Hitne pomoći prevezli u Urgentni centar gde mu je konstatovan prelom zgloba, a samo pukom srećom izbegnuta je veća tragedija.

foto: Ana Paunković

"Raznosač hrane, zaposlen u jednom beogradskom restoranu, upravljao je mopodom i kretao se nizbrdo Dobračinom ulicom. Ispred broja 26 naleteo je na poveći krater na putu koji verovatno zbog mraka nije video. U trenutku kada je točak upao, on je izgubio kontrolu nad mopedom i pao sa vozila na kolovoz. Hrana koju je prevozio prosula se po ulici, a on je vidno uznemiren odmah pozvao policiju", ispričao je jedan od očevidaca.

foto: Ana Paunković

On kaže da je po dolasku patrole koja je obavila uviđaj, povređeni mladić počeo da se žali na bolove u zglobu, zbog čega je pozvana Hitna pomoć.

"Rupa na asfaltu otvorila se pre nekoliko meseci, a svkim danom je sve veća i veća, jer u nju konstatno upadaju kako motori, tako i automobili i trolejbusi koji tuda prolaze do garaže na Dorćolu. Povređeni mladić je imao sreće, jer da je išao samo malo brže, mogao je da slomi vrat", dodaje naš sagovornik.

foto: Ana Paunković

Reporeti Kurira su obišli mesto nesreće i primetili da rupa predstavlja opasnost za vozače, posebno za one koji se kreću iz pravca Vasine ulice jer gotovo da nemaju šanse da je na vreme uoče, ali ni prostora da je zaobiđu.

Kurir.rs/J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track