POSAN SLADOLED NEVEROVATNOG UKUSA KONAČNO I U BEOGRADU! Ledeni doživljaj sa minimumom kalorija i NAJBOLJOM aromom!
Foto: Promo

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO!

POSAN SLADOLED NEVEROVATNOG UKUSA KONAČNO I U BEOGRADU! Ledeni doživljaj sa minimumom kalorija i NAJBOLJOM aromom!

Beograd -

Jednostavno savršen!

U danima posta, kada iz ishrane izbacimo meso i mlečne proizvode, većina ljudi počne da žudi za slatkišima.

Da li nam se šećer traži zbog prelaska na "slabiju" hranu ili to sve jednostavno dolazi iz glave, u to nećemo da ulazimo, već prelazimo na stvar - treba nam savršena posna poslastica!

foto: Shutterstock

Na internetu postoji more recepata za posne poslastice, ali su često vrlo loši, nekompletni ili nam kolači budu bezukusni, tvrdi i pravo iz rerne odlete u kantu za smeće, a mi ostanemo da kukamo za utrošenim vremenom i novcem, i to još uvek gladni i željni dobrog slatkiša.

Druga vrlo važna stvar - koliko god forsirali domaće, većina kupovnih proizvoda je definitivno makar dva puta ukusnija!

Ne, ne želimo da vam kažemo da ne treba da postite, već želimo da sa vama podelimo najslađu informaciju koju smo otkrili - na našem tržištu konačno postoji bogata ponuda posnih sladoleda najrazličitijih ukusa! I ne, nisu bezukusni, puni vode i veštačkih boja, aroma i emulgatora!

Predstavljamo vam Seven Heaven sladolede, koji će vas sa prvom kašičicom oduševiti i učiniti da zaista odete na sedmo nebo!

Napravljeni od potpuno prirodnih italijanskih baza (a znamo da od Italijana nema većih majstora kada je u pitanju sladoled) i bez štetnih hidrogenizovanih i rafinisanih biljnih masti, Seven Heaven sladoledi stvoreni su za čisto uživanje, i to bez kršenja posta!

Osim toga, posni Seven Heaven sladoledi su veganski, pa su odličan izbor za ne samo za vegane i vernike koji poštuju post, već i za ljude koji imaju alergiju na proizvode životinjskog porekla.

Što je po ovoj hladnoći najbolje, ne treba da se mučite i odlazite u prodavnicu - Seven Heaven sladoledi dolaze na vašu kućnu adresu, i to sa besplatnom dostavom!

Sada ćemo vas ostaviti na najslađim mukama - da izaberete koji ukus će vas odvesti pravo na sedmo nebo; zdrava crna čokolada, domaća malina ili jagoda, egzotični mango, pistaći, kokos ili banana, ili tako osvežavajuća pomorandža ili limeta i nana!

Poručite na broj telefona 066/ 66-00-330 na teritoriji Beograda.

foto: Printscreen Instagram

Kurir / E.K.

Foto: Shutterstock, Promo, Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja