KRAN OD 30 METARA PRETI DA SE SRUŠI U CENTRU BEOGRADA! DRAMA U TAKOVSKOJ: Blokirana ulica, stanari evakuisani! (KURIR TV)
Foto: Jelena Rafailović

sve stoji

KRAN OD 30 METARA PRETI DA SE SRUŠI U CENTRU BEOGRADA! DRAMA U TAKOVSKOJ: Blokirana ulica, stanari evakuisani! (KURIR TV)

Beograd -

Takovska ulica, od Bulevara kralja Aleksandra do Svetogorske, trenutno je blokirana od strane policije, jer je kako se saznaje, u blizini broja 37 pukla cev usled čega je propao kran na gradilištu visok oko 30 metara i težak oko 50 tona.

foto: Jelena Rafailović

Kako se nezvanično saznaje, osim radnika sa gradilišta evakuisani su i stanari okolnih zgrada. Inače, stanari zgrade u blizini krana nemaju vodu više od 30 sati.

Kako saznajemo sa lica mesta, stigla je i dizalica kojom je počela demontaža krana. Nakon nekoliko sati zastoja, trolejbus na liniji 41 je počeo da saobraća ali linije koje saobraćaju ulicom Kraljice Marije i dalje ne idu.

1 / 6 Foto: Jelena Rafailović
foto: Dejan Ignjatović

Policijski automobili parkirani su kod Glavne pošte, ali i na uglu Takovske i Svetogorske, tako da je u ovom delu grada, iz predostrožnosti, potpuno obustavljen saobraćaj.

Zatvorena je i raskrsnica Džordža Vašingtona i Palmotićeve, pa dalje ne vozi ni tramvaji koji ovuda prolaze.

foto: Printscreen

Kako saznaje Kurir, autobuse koji saobraćaju ovom trasom preusmeravaju na Slaviju, dok trole zaustavljaju kod Vlade Srbije u Nemanjinoj.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track