AVRAM IZRAEL SE IZVINIO ZBOG TUČE U JO BEOGRAD! Moju ishitrenu reakciju izazvale su verbalne uvrede! Spreman sam da snosim posledice!
Foto: Kurir

nepromišljeni čin

AVRAM IZRAEL SE IZVINIO ZBOG TUČE U JO BEOGRAD! Moju ishitrenu reakciju izazvale su verbalne uvrede! Spreman sam da snosim posledice!

Beograd -

Povodom incidenta koji se desio u Jevrejskoj opštini Beograd, kada je privremena uprava ušla u prostorije, potpredsednik smenjene uprave Avram Izrael, koji je u tuči učestvovao, izvinio se zbog, kako je rekao, ishitrene reakcije i spreman je da snosi posledice.

Izrael za Kurir kaže da je njegovoj neprimerenoj reakciji prethodila verbalna uvreda "fašisto", kao i psovka upućena njegovim roditeljima!

- Povodom jučerašnjeg incidenta kao odgovoran čovek prema Beograđanima, mojim sugrađanima, prema javnim funckijama koje obavljam, prema medijima, prema prijateljima i porodici, lično želim da se izvinim što sam došao u situaciju da neprimereno reagujem na verbalno nasilje kojem sam bio izložen kao pojedinac i član Jevrejske zajednice. Nedopustivo sam reagovao i spreman sam da snosim posledice koje takav nepromišljeni čin nosi sa sobom. Impulsivnost mog odgovora, a kao ponosan čovek kome je pola porodice stradalo u holokaustu, pogrešno sam reagovao na uvrede "fašisto", a posebno na psovke koje su bile upućene mojim roditeljima, a pre svega majci. Na snimku se ne čuje, a to je prethodilo ovom incidentu - rekao je za Kurir Izrael.

Čoveka na kog je fizički nasrnuo ne poznaje!

- Ne znam ga, verovatno je član Jevrejske zajednice kad se tamo našao - rekao je on.

U Jevrejskoj opštini Beograd juče je došlo do incidenta kada je privremena uprava ušla u prostorije opštine.

Kako je rekao predstavnik nove uprave Brane Popović, incident se dogodio jer dosadašnja uprava ne priznaje novo rukovodstvo, pa su za nedelju, 3. mart sazvali vanrednu izbornu sednicu Skupštine i pozvali ljude da glasaju.

(M.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track