Najnovije vesti

BEZ VODE U ČETVRTAK: Suve česme u delovima Barajeva, Palilule i Rakovice

Spremite zalihe

BEZ VODE U ČETVRTAK: Suve česme u delovima Barajeva, Palilule i Rakovice

Beograd

BEOGRAD - Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Barajevo, Palilula i Rakovica, prouzrokovaće u četvrtak 7. marta prekide u vodosnabdevanju pojedinih delova ovih opština, saopšteno je iz JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.

U opštini Barajevo, u četvrtak od 8 do 22 sata, bez vode će biti potrošači u ulicama Partizanska, Glumčevo brdo, Vučinac, 7. jula, Milisava Gorunovića i Brđanskoj (između ulica Glumčevo brdo i Brđanske 458), kao i naselju Stara Lipovica.

Na opštini Palilula, u četvrtak 7. marta 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u Dalmatinskoj ulici (između ulica Stanoja Glavaša i Starine Novaka).

Kada je u pitanju opština Rakovica, u četvrtak od 8 do 22 sata, bez vode će ostati potrošači u ulicama Pere Velimirovića, Trstenjakovoj, Reljkovićevoj, Natoševićevoj, Hasanaginice, Košutnjačkoj, Matije Gupca, Mihaila Stanojevića i Gregorčićevoj.

Radovi na vodovodnoj mreži na Pančevačkom putu

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u sredu, 6. marta, od 8 do 18 sati bez vode će biti potrošači na parnoj strani Ulice pančevački put od broja 32d do broja 64, saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz Vodovoda apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Beoinfo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...