Najnovije vesti

ŽESTOKO OBELEŽILI OTVARANJE SEZONE NA ADI: Vodili ljubav na Makiškoj strani, pa nadrljali od udara groma
Foto: TANJUG/ RADE PRELIC

pravi skandal je nastao tek u bolnici

ŽESTOKO OBELEŽILI OTVARANJE SEZONE NA ADI: Vodili ljubav na Makiškoj strani, pa nadrljali od udara groma

Beograd

Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povređeni su kada ih je udario grom dok su vodili ljubav na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Ljubavnici su stradali ispod žalosne vrbe, kada je veliko nevreme zahvatilo Beograd. Ekipa Hitne pomoći odvezla ih je sa opekotinama potpuno gole u bolnicu. Posle ukazane pomoći, Bojan je pušten kuci, dok je Mirjana zadržana na lečenju.

Dežurni lekar potvrdio je da je Mirjana smeštena na intenzivnu negu, ali da joj zivot nije ugrožen.

foto: Zorana Jevtić

"Pacijentkinja je svesna, moze da jede i komunicira sa osobljem. Povrede koje je zadobila su teške, ali očekujemo da će se brzo oporaviti. Posete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji moći će slobodno da je obilaze", potvrdio je dežurni lekar bolnice.

Ipak da ovde ne bude kraj, neposredno posle prijema povređenih ljubavnika u bolnici se dogodio skandal.

Mlađi gospodin je došao u bolnicu i raspitivao se za zdravstveno stanje povređene Mirjane M. Osoblje bolnice mu je saopštilo na kom je odeljenju i potom ga zamolilo da preuzme njenu garderobu. Međutim, među ženskim stvarima koje je preuzeo bili su i muški odevni predmeti. Kada su mu objasnili da stvari pripadaju njenom mužu, on je zaprepašćeno rekao: “Pa, ja sam njen muz!"

foto: Profimedia, Promo

Tada su morali da mu saopšte da je Mirjana povređena u trenutku dok je u prirodi vodila ljubav sa kolegom sa posla - navodi sagovornik.

Prema tvrdnjama dobro obaveštenog izvora, muškarac je zadobio lakše povrede, jer je bio u ulozi “provodnika“.

Žena je obnažena ležala na travi, dok je muškarac u trenutku udara groma bio na kolenima. Ispostavilo se da je elektricitet samo prošao kroz njegovo telo, a potom udario u njegovu nagu koleginicu. Muškarac je imao vise sreće i zadobio je samo lake povrede, dok je njegova partnerka izvukla deblji kraj.

Iako je ova priča stara nekoliko godina, svake godine na početku sezone se obavezno prepričava, kao svojevrsni podsetnik šta sve može da vam se dogodi u prirodi usled raznih okolnosti, a ne bi bilo loše da dodatno budete oprezni ovih dana, s obzirom na vremenske neprilike i na upozorenje RHMZ-a da je jedna od kritičnih tačaka za udar groma upravo Ada Ciganlija.

(Kurir.rs/SrbijaDanas)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...