ZA HELENIN ŽIVOT: Mali Vuk organizovao a Jovičić se odazvao  i pozvao građane dobrog srca da pomognu devojčici da pobedi bolest
Foto: palilula.org.rs

Palilula

ZA HELENIN ŽIVOT: Mali Vuk organizovao a Jovičić se odazvao i pozvao građane dobrog srca da pomognu devojčici da pobedi bolest

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić učestvovao je danas u humanitarnoj akciji "Za Helenin život" i sa članovima gradskog veća donirao prilog za lečenje četvorogodišnje Helene.

Inicijator akcije je jedanaestogodišnji Vuk, sin vlasnice salona Suzane Đorović, koji je na društvenim mrežama video da je ovoj devojčici potrebna pomoć i koji je prvi donirao svoju ušteđevinu. Umesto plaćanja usluga davali su prilog za Helenino lečenje.

"Podržavamo ovakve akcije. Pre nekoliko dana imali smo humanitarnu akciju. Od svake popijene kafe izdvojena su sredstva za decu koja su obolela", rekao je Jovičić.

On je pozvao građane da se odazovu akciji, izdvoje koliko mogu i pruže pomoć za Helenino ozdravljenje.

"Želimo što više ljudi velikog i dobrog srca da pozovemo da odvoje svoj novac, ukoliko mogu, da bi se mala Helena igrala, da bi bila sa svojim vršnjacima u godinama koje dolaze. Zaista mislim da ćemo u tome uspeti. Hvala dečaku koji je osmislio akciju", rekao je Jovičić.

I pored toga što država dosta radi kada je reč o ovakvim slučajevima, svi zajedno, kaže, treba da pokažemo empatiju, saosećamo sa drugima i da nekom možda spasimo život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track