POGLEDAJTE DRAMATIČNE SNIMKE! HAOS KOD SIV-A, INTERVENTNA NA LICU MESTA! Završena drama, inspekcija zaplenila vozilo CAR:GO, okupljeni vozači se na poziv direktora povukli (VIDEO)
Foto: Kurir

EKSKLUZIVNO!

POGLEDAJTE DRAMATIČNE SNIMKE! HAOS KOD SIV-A, INTERVENTNA NA LICU MESTA! Završena drama, inspekcija zaplenila vozilo CAR:GO, okupljeni vozači se na poziv direktora povukli (VIDEO)

Beograd -

Komunalna milicija, od 21.40 časova pokušava da zapleni vozilo CAR:GO, posle čega su se vozači ovog udruženja okupili u Bulevaru Mihajla Pupina, kod zgrade SIV, odnosno u blizini Mekdonalda.

Više od 100 vozača CAR;GO pokušava da dođe na lice mesta, ali u tome ih sprečavaju jake snage policije koje su blokirale prilaze kod Brankovog mosta.

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir

Na licu mesta je naelektrisana atmosfera, a inspekcija pokušava da paukom odnese vozilo.

- Vozač je zaustavljen na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara umetnosti. Pokušavaju da mu uzmu vozilo zbog čega mu je pozlilo - kažu iz Udruženja CarGo.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da je jedna osoba prevezena u Urgentni centar.

"Više od 100 članova udruženja građana CarGo u akciji nenasilnog otpora tokom nelegalnog pokušaja oduzimanja automobila jednog od članova Udruženja, selo je na pod i okružilo vozilo Parking servisa. Na lokaciji se nalazi više od 20 policijskih jedinica koji su u potpunosti blokirali Bulevar Mihajla Pupina, celom dužinom od ulaska u poslovni centar Ušće pa sve do raskrscice sa Bulevarom umetnošću. Upravo Parking servis po nalogu policije postavlja automobil CarGo na pauk", saopštili su iz Udruženja Cargo.

Posle nekog vremena, stiglo je još 6 marica, Žandarmerija i vozilo Hitne pomoći, pošto je pozlilo vozaču kome su pokuđali da oduzmu vozilo.

Sve se završilo tako što je direktor Car:go Vuk Guberinić na licu mesta pozvao vozače koji su došli da brane kolegu da se raziđu.

- Radi vaše bezbednosti molim vas da se svi povučemo. Hvala što ste došli da sprečimo ovu nelegalnu akciju oduzimanja vozila, ovo je velika sramota. Povlačimo se u miru. Nećemo praviti skandale. Oni su svesni da moraju da ispunjavaju naređenja, a mi ćemo ih goniti pravo do Strazbura - rekao je Guberinić.

Oko 23.30, vozači su se razišli i saobraćaj je vraćen u normalu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track