VESIĆ POSLE UŽASNE NESREĆE U CARA DUŠANA: Učinićemo sve da porodica nastradalog vozača (31) GSP dobije pomoć i podršku
Foto: Facebook Printscreen/Goran Vesić

saučešće porodici

VESIĆ POSLE UŽASNE NESREĆE U CARA DUŠANA: Učinićemo sve da porodica nastradalog vozača (31) GSP dobije pomoć i podršku

Beograd -

BEOGRAD - Grad Beograd izražava saučešće porodici nastradalog vozača GSP, koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći u Zemunu, i učiniće sve da porodica dobije pomoć i podršku, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić je rekao i da će Grad Beograd sarađivati sa nadležnim organima u istrazi o teškoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 sata, na uglu Ulice cara Dušana i Tršćanske.

Kako je na Fejsbuku naveo Vesić, koji je obišao mesto nesreće, sudarila su se dva autobusa, 1372 sa linije 15 koji je krenuo da se uključi na liniju i autobus privatnog prevoznika, a nesreću je izazvao vozač automobila koji je, kako navodi Vesić, bežao od policije.

"Do nesreće je došlo kada se iz Tršćanske ulice pojavilo putničko vozilo koje je, kako stoje stvari kršeći pravila i vozeći neprilagođenom brzinom udarilo u autobus privatnog prevoznika koji je potom udario u gradski autobus. Vozač automobila je, prema informacijama koje sam dobio na licu mesta, bežao od policije", naveo je Vesić.

Kako dodaje, povređeno je troje ljudi - vozač privatnog autobusa, jedna putnica iz privatnog autobusa i vozač automobila koji je izazvao udes i oni su zdravstveno zbrinuti.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track