PODELA NOVIH 10.000 ZASTAVA BEOGRAĐANIMA Vesić: Sve će biti podeljeno građanima koji su se prijavili!
Foto: Beoinfo

PODELA NOVIH 10.000 ZASTAVA BEOGRAĐANIMA Vesić: Sve će biti podeljeno građanima koji su se prijavili!

Beograd -

BEOGRAD - Danas počinje podela 10.000 zastava Srbije građanima Beograda, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Grad Beograd je već podelio 10.000 srpskih zastava građanima, što je, dodaje Vesić, bila donacija kompanija gradu.

"U ime predsednika Srbije i Grada, danas nastavljam s podelom zastava i pred nama je novih 10.000 zastava, koje sam dobio kao lični poklon od donatora, pojedinaca i patriota", rekao je Vesić.

On je naveo da će novih 10.000 zastava biti podeljeno ovih dana, jer se veliki broj građana Beograda obratio opštinama i volonterskim centrima, kako bi dobili zastavu i istakli je na svom domu. Brojevi telefona građana koji su tražili zastave, upisani su i danas kreće podela.

foto: Beoinfo

"Srećan sam i ponosan što nastavljamo s podelom zastava i već narednih dana videćemo ih na terasama mnogih zgrada i stanova. Beograd će biti pun srpskih zastava", rekao je Vesić.

On je dodao da nijedna akcija grada Beograda nije izazvala toliko napada kao što je podela zastava i da mu je "neverovatno da postoje ljudi i mediji koji smatraju da u Srbiji ne treba da se vijore srpske zastave".

foto: Beoinfo

"Lepo im je kad se u Italiji vijore italijanske, u SAD američke, u Rusiji ruske, ali ne daj Bože, po njima, da se u Srbiji vijore srpske zastave. Zato smo u prethodnih dana mogli da vidimo ko u stvari voli Srbiju i želi srpsku zastavu, ako ne", rekao je Vesić.

foto: Beoinfo

"Imali ste Dragana Đilasa, koji je sa svojim istomišljenicima napadao ovu akciju jer očigledno više voli zastavu UNICEF-a", dodao je Vesić. On je naveo i da je politika predsednika Vučića i SNS da se u Srbiji vijore srpske zastave.

"Nastavićemo s podelom zastava i kada podelimo ovih 10.000, sledeće nedelje ćemo dobiti još 5.000 zastava. Dokle god sam na funkciji i gde god da razgovaram sa građanima, deliću im srpske zastave. Građani koji vole Srbiju imaće srpske zastave, a oni koji smatraju da ne treba da imaju srpske zastave, mogu da se jave nekom drugom", rekao je Vesić.

(Kurir.rs / Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track