DAN KAO STVOREN ZA ŠETNJU: Prolećno vreme izmamilo Beograđane na ulice, pogledajte kako je danas bilo u centru prestonice (FOTO)
Foto: Ana Paunković

temperatura iznad proseka

DAN KAO STVOREN ZA ŠETNJU: Prolećno vreme izmamilo Beograđane na ulice, pogledajte kako je danas bilo u centru prestonice (FOTO)

Beograd -

Zima je kalendarski već stigla, ali sudeći prema vremenu koje je danas u prestonici izgleda kao da nam se bliži proleće umesto najavljenog snega.

Lepo vreme je i danas, uprkos tome što je radni dan, izmamilo Beograđane da izađu iz svojih domova i uživaju na suncu.

Dan je idealan za šetnju po gradu, ili uz reku, a bilo je i onih koji su se radije odlučili za ispijanje kafe u nekom od popularnih prestoničkih kafića.

Tako je centar Beograda danas oko podneva preplavio žamor i smeh sugrađana svih uzrasta, omladine, porodica sa malom decom, parova.

1 / 12 Foto: Ana Paunković

Dok su se jedni odlučili za fizičke aktivnosti poput šetnje, voznje bicikle, ili trotineta, drugi su sedeli na klupama i uživali u svakom tračku sunca.

Ono što treba napomenuti jeste i da većina stanovnika prestonice poštuje propisane epidemiološke mere, te nose maske i poštuju propisanu fizičku distancu

Da događaj bude potpun predprazničnoj atmosferi doprineli su i ulični prodavci i svirači.

Ukoliko već niste iskoristili prolećne temperature, imate još malo vremena za to jer nas već od sutra očekuje pad temperature, kiša, ali i sneg.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track