Oštetili BMV, pa pretukli radnika vodovoda

Premlaćivanje

Oštetili BMV, pa pretukli radnika vodovoda

Beograd -
Zahvaljujući očevicima i uspešnoj akciji tri policijska vozila počinioci su uhvaćeni, navedeno je u saopštenju

BEOGRAD - Radnik Beogradskog vodovoda i kanalizacije J.D. (58) danas je napadnut i pretučen prilikom pripreme za početak radova na otklanjanju kvara u Ulici prote Milorada Pavlovića, saopšteno je u JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.

Prema navodima JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, radnik je zadobio teške povrede glave i nalazi se u Urgentnom centru na pregledu.

"Nepoznata lica su oštetila svoje vozilo marke BMV udarivši parkirano vozilo Beogradskog vodovoda. Kada je radnik seo u vozilo i pošao ka lokaciji na kojoj je bio kvar, automobil marke BMW mu je preprečio put, a zatim su iz vozila izašle dve osobe nakon čega su izvukli radnika iz kabine i naočigled prolaznika i počeli da ga tuku", navodi se u saopštenju JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.

U Beogradskom vodovodu i kanalizaciji naglasili su da je vozilo ovog preduzeća bilo propisno parkirano i da je vozač BMW-a prilikom parkiranja udario u njihovo vozilo.

Na mesta incidenta ubrzo je stigla policijska patrola, a zahvaljujući očevicima i uspešnoj akciji tri policijska vozila počinioci su uhvaćeni, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track