Najnovije vesti

JE**ĆU VAM MATER, VIDEĆETE VI, UBIĆU VAS! Vlasnik lokala na Vračaru dobio prijavu zbog kršenja mera pa pretio smrću inspektorima
Foto: Profimedia

reagovala i policija

JE**ĆU VAM MATER, VIDEĆETE VI, UBIĆU VAS! Vlasnik lokala na Vračaru dobio prijavu zbog kršenja mera pa pretio smrću inspektorima

Beograd
17:15h

Navodni vlasnik jednog ugostiteljskog objekta na Vračaru pretio je smrću sanitarnim inspektorima Grada Beograda nakon što su napisali prekršajnu prijavu zbog kršenja protivepidemijskih mera u njegovom lokalu.

Besramni incident desio se 30. marta nešto posle 18.30 časova nedaleko od lokala. Inspektori su toga dana obavljajući službenu dužnost utvrdili kršenje mera u pomenutom lokalu koje je konstatovano zapisnički, nakon čega su izrečene i odgovarajuće mere, shodno Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Nakon toga suočili su se sa psovkama ali i pretnjama fizičkom likvidacijom, zbog čega je postupala i policija.

- Inspektori su vršili vanredni nadzor, a kada su u bašti jednog lokala primetili uslužene goste, radnici lokala su objasnili da se nalaze u prekršaju te su napisali i prekršajni nalog. To isto ponovljeno je telefonom i vlasniku objekta. Krenuli su dalje ka drugom lokalu kako bi izvršili kontrolu, kada ih je susreo čovek koji se predstavio kao jedan od vlasnika lokala mašući papirima uz reči "Ko će ovo da plati?", nakon što mu je objašnjeno o čemu se radi i da je prekršaju odgovorio je uz psovke Je**ću vam mater, videćete vi, ubiću vas", priča izvor upućen u slučaj.

Kako objašnjava sagovornik, inspektori su nastavili dalje i došli u drugi lokal, kada je u prisustvu svedoka zazvonio telefon inspektorki, te su joj upućene i pretnje "Ku*ko, ubiću vas, naćiću vas, platićete mi" nakon čega je veza prekinuta. Nakon unošenja broja telefona u mobilnu aplikaciju uočena je fotografija osobe koja je malo pre toga pretila inspektorima, dodaje izvor.

Policijska patrola je stigla po pozivu radi podnošenja prijave.

(Kurir.rs/ Blic; Foto:Ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...