GAS PA U BANDERU: Mladi influenser slupao najnoviji auto od 120.000 €! Haos u centru Beograda (FOTO)
Foto: S.U., Ilustracija

Obuka i psiho test imperativ

GAS PA U BANDERU: Mladi influenser slupao najnoviji auto od 120.000 €! Haos u centru Beograda (FOTO)

Beograd -

Neimenovani mladi influenser sa "Instagrama" je minulog vikenda kod jednog tržnog centra u Beogradu, maltene na prvoj vožnji uspeo da slupa žuto-zeleni BMW M4 od 510 konjskih snaga, vredan čak 120.000 evra!

Sceni su svedočili brojni prolaznici koji su videli kako je neiskusni vozač izgubio kontrolu nad moćnom mašinom i neprilagođenom brzinom je zakucao u banderu. Na sreću, niko nije povređen, ali je šteta na vozilu velika.

Kako se saznaje, ovaj mladi influenser sa "Instagrama" je fotograf koji, između ostalog, snima i luksuzne automobile, pa mu se tako na profilu na ovoj društvenoj mreži nalaze i slike BMW M3 modela.

Prema prvim informacijama, neiskusni vozač se prilikom nezgode kretao velikom brzinom kada je izgubio kontrolu nad 510 konjskih snaga i udario u stub javne rasvete. Dokaz za to su i fotografije nastale neposredno posle udesa, na kojima se vide dugački tragovi kočenja na kolovozu.

Kako se saznaje, saobraćajna policija je odmah posle nezgode izašla na mesto udesa i napravila zapisnik. Uprkos ogromnoj šteti mladić, neće morati mnogo da zavuče ruku duboko u džep ni zbog osiguranja, ni zbog kazne od saobraćajne policije. Prete mu globa od 20.000 do 40.000 dinara i svega dva negativna poena.

"Vozilo smo izdali potencijalnom klijentu"

U kompaniji "BMW Srbija" potvrdili su da je došlo do saobraćajne nezgode na njihovom promotivnom automobilu BMW M4.

- Vozilo je izdato potencijalnom klijentu na test vožnju i imao je sudar. Mi smo kao kompanija, čim su vozila stigla u Srbiju, predstavili gde se ti automobili voze brzo i bezbedno, a ukoliko neko nema iskustva sa tako jakim automobilom, u saradnji sa "Navakom" je pokrenuta škola sportske vožnje na M3 i M4 automobilima sa sertifikovanim BMW instruktorom - ističu u "BMW Srbija".

Kako se saznaje, oštećeni automobil je kasko osiguran pa će vozač morati da plati samo 10 odsto od štete. Takođe, ovo nije prvi slučaj nezgode na testiranju skupocenih automobila. Događalo se čak da takva vozila udare, očešu i ogrebu i zaposleni u automobilskim medijskim kućama prilikom tesiranja.

Inače, ovaj model BMW-a ima trolitarski motor koji do "stotke" ubrzava za samo 4,1 sekundu. Za neke, očigledno, prebrzo!

(Kurir.rs/ Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track