Najnovije vesti

OVAJ ĆE NEKOM PRESUDITI SVOJIM BMW-OM! Neviđen snimak divljačke vožnje kroz Zemun! Čuvajte se, ovo je KAMIKAZA NA TOČKOVIMA! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

srećom još su svi živi, ali...

OVAJ ĆE NEKOM PRESUDITI SVOJIM BMW-OM! Neviđen snimak divljačke vožnje kroz Zemun! Čuvajte se, ovo je KAMIKAZA NA TOČKOVIMA! VIDEO

Beograd

Miloš Panić, mladić koji se već duže vreme hvali snimcima nasilnične vožnje, ugrožava sve učesnike u saobraćaju, ali prevashodno svoj život!

Na poslednjem snimku, čini se uznemirujućem, velikom brzinom vozi kroz Zemun, a vidi se da ni njegovom suvozaču nije svejedno pa ga, poput navigatora na reliju, upozorava u nekoliko navrata. Srećom, ovde niko nije povređen, ali nažalost ne znači da će tako biti i u budućnosti.

Panić se odavno na društvenim mrežama hvali snimcima divljačke vožnje kroz grad, što onima gde je on vozač, što onima gde automobilom upravljaju njegovi prijatelji, nastavio je to da radi i dalje - i da vozi bahato i da se snimcima svog bezobrazluka i nesvesti razmeće.

BMW-om divljao kroz Zemun
00:57

BMW-om divljao kroz Zemun

Naime, ovaj mladi Beograđanin je sinoć postavio snimak na svoj profil na Instragramu na kom se vidi kako u večernjim časovima suludo brzo vozi BMW glavnom zemunskom ulicom. Na snimku, koji je zabeležio suvozač, jasno se vidi Panićevo lice, te nema sumnje da je on vozio. On je sa obe ruke držao volan i pokušavao da kontroliše automobil koji se kretao velikom brzinom.

U prvom delu snimka pod punim gasom je, kao na reliju, obišao automobil uz škripu guma. Tada je uz dosta truda uspeo da svoj BMW vrati u traku i da ne izleti s puta.

Za vozila koja su mu išla u susret nije mario, vozio je svojom trakom, sredinom puta, obilazio automobile dok su mu iz druge trake vozila dolazila u susret , čini se mimoilazeći se sa njima "za dlaku". Prošao je na crveno ne menjajući izraz lica, prema onome što se vidi na snimku.

Suvozač mu u jednom trenutku skrenuo pažnju "Pazi, krivina", međutim Panić nije mario, nastavio je istom brzinom da se kreće inače prometnom ulicom u Zemunu.

Tako je u martu za samo nedelju dana izbacio dva snimka koja su zgrozila javnost, za jedan od njih utvrđeno je da Panić nije bio osoba koja je vozila.

U prvom koji je postavio vidi se divljanje uskom prometnom ulicom u Zemunu kojom vozi neprimerenom brzinom i ne poštujući pravila. Uz povike "ludilo, zezanje" vozač je dodavao gas, dok su ga saputnici upozoravali da pazi i molili da uspori.

U jednom trenutku malo je falilo da udari pešaka, ali i autobus koji mu je išao u sausret!

Nedelju dana kasnije na njegovom profilu je opet osvanuo snimak bahate vožnje, na kom se vidi kako vozač usred bela dana na Novom Beogradu bahato pretiče druge učesnike u saobraćaju sredinom trake, dok sa obe strane ima druge automobile. I to sve čini prateći crveni BMW.

Prema onome što su pisale "Novosti", u tom trenutku on je već imao prijave zbog nasilničke vožnje. U mesecima koji su usledili i sam je postavljao fotografije i snimke prijava, svojih i svojih drugova, fotografije na kojim se vidi kako ih policajci zaustavljaju, ukratko - hvalio se svime čega bi se pametan stideo.

Zbog svoje bezobzirnosti i ugrožavanja bezbednosti učesnika u saobraćaju mladi Panić bi mogao da završi i na robiji, jer pre Zakonu kazne za nasilničku vožnju podrazumevaju zatvor od 30 do 60 dana, zatim novčanu kaznu od 120 do 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i 9 meseci zabrane upravljanja vozilom.

- I to znači da kazna podrazumeva sve ove stavke, ne ili jedno ili drugo - rekao je za Blic Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

(E. K. / Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja