16, 23, 32E i 35 menjaju trasu zbog radova na Pančevcu

Večeras izmene u saobraćaju

16, 23, 32E i 35 menjaju trasu zbog radova na Pančevcu

Beograd -
Biće zatvoren deo Bulevara despota Stefana, između uzlazne rampe na Pančevački most i raskrsnice Mije Kovačevića i Višnjičke

BEOGRAD - Zbog izgradnje uzlazne rampe na Pančevački most i pristupnih saobraćajnica, od subote uveče od 22 sata do nedelje ujutru u 8 sati biće izmenjene linije javnog prevoza, dok će se vozila usmeravati na alternativne putne pravce.

Kako je saopštila služba za informisanje uprave grada Beograda u ovom periodu biće zatvoren deo Bulevara despota Stefana, između uzlazne rampe na Pančevački most i raskrsnice Mije Kovačevića i Višnjičke.

Vozila koja se iz centra grada kreću ka Višnjičkoj ulici u ovom periodu sa raskrsnice Bulevar despota Stefana - Mitropolita Petra usmeravaće se na ulice Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića.

Uključenje na Pančevački most ka Zrenjaninu, Pančevu i naseljima na levoj obali Dunava vršiće se Bulevarom despota Stefana iz smera Višnjičke ulice i Bulevara despota Stefana.

Vozila javnog gradskog prevoza sa linija 16, 23, 32E i 35 kretaće se delimično izmenjenom trasom tako što će na delu od raskrsnice ulica Mije Kovačevića i Višnjičke do raskrsnice Ulice Mitropolita Petra i Bulevara despota Stefana u oba smera saobraćati trasom Višnjička - Mije Kovačevića - kružni tok "Bogoslovija" - Dragoslava Srejovića - Mitropolita Petra - Bulevar despota Stefana.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na vozače da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima u zoni radova, saopštila je gradska služba za informisanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track