Otvorena manifestacija „Jevremova ulica susreta”
Foto: Promo

Otvorena manifestacija „Jevremova ulica susreta”

Beograd -

Danas je otvorena tradicionalna manifestacija „Jevremova ulica susreta” kojom se obeležava dan Gradske opštine Stari grad i opštinska slava Cveti. Događaj je svečano otpočeo „Jevremovim defileom” u kom su učestvovala deca iz predškolske ustanove „Dečji dani”, sportisti lokalnih sportskih klubova, ali i glumci, volonteri, roditelji, deca, bake i deke, kućni ljubimci.

Otvaranju je prisustvovao i predsednik Gradske opštine Stari grad, Radoslav Marjanović, koji je okupljenima poželeo dobrodošlicu i obratio se rečima: „Dobro došli u Jevremovu, dobro je da imamo priliku da posle dve godine, posle korone, da ponovo organizujemo Ulicu susreta i da ponovo uživamo u našim javnim prostorima na Starom gradu. ”.

Marjanović je izjavio da je već na samom početku manifestacije okupljen veliki broj ljudi, što pokazuje da zapravo postoji i velika želja i zainteresovanost ljudi i da je pomenuta manifestacija zapravo nešto što su svi čekali. „Danas smo napravili jedan dobar program za naše najmlađe, za naše najstarije, za ljude koji imaju kućne ljubimce, imali smo jednu prelepu izložbu i dodelu nagrada,ali ono što je možda i najvažnija poruka sa današnje ulice susreta Jevremove jeste da svi zajedno želimo da se potrudimo da obezbedimo sredstva za roditeljsku kuću i to radimo zajedno sa udruženjem Nurdor i na taj način želimo da uradimo jednu važnu i veliku stvar čija deca, nažalost, su obolela od raka” istakao je Marjanović.

Marjanović je dodao i da program pažljivo osmišljen, da na Jevremovom bazaru učestvuje više od 70 izlagača, te da su organizovane različite radionice, pored muzičkog i zabavnog programa. “Možemo reći da za svakog ima ponešto i nadam se da ćemo sledeće godine još više i izlagača i aktivnosti imati kada je Jevremova u pitanju” rekao je Radoslav Marjanović.

Manifestacija se održava danas do 18h časova, a celokupan program možete pogledati na sajtu Gradske opštine Stari grad.

1 / 31 Foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track