Beogradski osnovci dobili ormariće
Foto: Tanjug

Beogradski osnovci dobili ormariće

Beograd -
Ormarići će biti korisni, školska torba će sada biti lakša i đacima će biti bolje, pošto ne moraju da nose knjige od kuće do škole i obrnuto

BEOGRAD - Beogradski osnovci danas su, na početku školske godine, dobili i ključeve ormarića u koje će odlagati udžbenike i ostalu školsku opremu.

Beogradske đake u svih 179 škola, sa ukupno 288 objekata dočekala su i po dva kompleta udžbenika, jedan koji će koristiti kod kuće i drugi iz kojeg će učiti u školi.

U Osnovnoj školi Jovan Miodragović na Vračaru školska godina je počela na vreme, pošto u njoj nema članova unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, koja danas organizuje štrajk upozorenja.

Direktorka škole Maja Marković rekla je da su se đaci obradovali novim šarenim ormarićima za koje su danas dobili i ključeve. Prema njenim rečima đaci se raduju tome što su ormarići lepi i šareni, ali i korisni.

"Ormarići će biti korisni, školska torba će sada biti lakša i đacima će biti bolje, pošto ne moraju da nose knjige od kuće do škole i obrnuto", kazala je Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track