VUK SNIMLJEN U SLANCIMA?! Snimak digao buru na društvenim mrežama! NIKO NIJE 100 POSTO SIGURAN KOJA ŽIVOTINJA STOJI PORED PUTA
Foto: Printskrin/Instagram

neverica

VUK SNIMLJEN U SLANCIMA?! Snimak digao buru na društvenim mrežama! NIKO NIJE 100 POSTO SIGURAN KOJA ŽIVOTINJA STOJI PORED PUTA

Beograd -

Snimak životinje koja izgledom veoma podseća na vuka objavljen je na društvenim mrežama!

Na snimku se vidi životinja koja mirno stoji pored puta i posmatra okolinu, navodno je zabeležen u Slancima, a momentalno je izazvao buru na društvenim mrežama.

Komentari se samo ređaju. Jedni navode da je u pitanju mešanac psa, drugi da je na snimku šakal, ali ima dosta i onih koji veruju da je zaista u pitanju pravi pravcati vuk.

- Vuk. Pobegao opet nekome ko ih drži nelegalno - navodi jedan korisnik.

- Mukica! Sav se pogubio - našalio se drugi korisnik.

00:32

VUK SNIMLJEN U SLANCIMA?! Snimak digao buru na društvenim mrežama

- Slanački gonič - nadovezao se treći korisnik.

- Šakal, puno ih je u tom kraju, Veliko Selo, Slanci, Donji Srem oko Surčina i oko Dunava prema Pančevu - navodi jedan korisnik.

- Nit je vuk, nit je šakal, to je češki vučiji pas i ne palite se više da oko Beograda ima vukova, a pogotovu ovako blizu. Najbliži je u Deliblatu, a to je dovoljno daleko da ovde doći neće - objašnjava jedan korisnik.

Javnost je pre nekoliko godina, podsetimo, ostala u šoku kad je prava pripitomljena vučica uhvaćena u centru beogradskog naselja Mirijevo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track